Vásárlási feltételek

Általános Szerződési Feltételek
Adatkezelési tájékoztató
Vásárlási tudnivalók
Általános Szerződési Feltételek
ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

 

Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni Webáruházunknak, figyelmesen
olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket és kizárólag abban az esetben vegye igénybe
szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetért, és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve.

Jelen dokumentum
nem kerül iktatásra,kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, a későbbiekben
nem kereshető vissza,magatartási kódexre nem utal. A webáruház működésével, 
megrendelési, és szállítási folyamatával kapcsolatosan
felmerülő kérdések esetén a megadott elérhetőségeinken rendelkezésére állunk!

www.naturpamut.hu  webáruház üzemeltetői adatai:

Működtető adatai: Négyesi Gábor Istvánné E,V.
Székhely: 2230 Gyömrő Csokonai utca 43. 
Adószáma: 68594017-1-33
Nyilvántartási száma: 51969877
Kibocsájtó: Monori Járási Hivatal Okmányirodai Osztály
Adatkezelési Nyilvántartási szám: NAIH-79169/2014.
e-mail: info@naturpamut.hu
Telefon: (+36)-30-715-9290
Kapcsolattartó: Négyesi Gábor Istvánné
A szerződés nyelve : magyar

Tárhelyszolgáltatónk adatai:

Név: Unas Online Kft
Székhely: 9400 Sopron  Major köz 2. I/15.
e-mail címe: unas(kukac)unas.hu


Termékkínálat: Webáruházunkban  fonalat, kötő- és horgoló tűket és egyéb kézimunkakellékeket lehet rendelni.
A termékekre vonatkozóan megjelenített árak bruttó árak, de nem tertalmazzák a házhozszállítás díját.

A termékek adatlapján megjelenített képek eltérhetnek a valóságostól,
bizonyos esetekben illusztrációként szerepelnek. Külön csomagolási költség nem kerül felszámításra!
A termékek megrendelhetők házhozszállítással.

A megrendelések feldolgozása
A megrendelések feldolgozása munkanapokon történik 09 - 18 óráig.
A megrendelés feldolgozásaként megjelölt időpontokon kívül is van lehetőség a megrendelés leadására.
Amennyiben az a munkaidő lejárta után történik, az azt követő napon kerül feldolgozásra.
Általános teljesítési határidő, ha a termékek raktáron vannak, a visszaigazolástól számított 2 munkanap.
Ha nincsenek raktáron, maximum 6 munkanap. Ezektől eltérő esetben külön értesítjük 
a megrendelőt. Fenntartjuk a jogot a már visszaigazolt megrendelések visszautasítására 
részben, vagy teljes egészben. Részben történő teljesítés kizárólag a megrendelővel történő
egyeztetést követően kerülhet sor!
A termék vételárának előre történő kiegyenlítése esetén visszautalásra kerül az összeg küldőjének részére.

A rendelés menete:
1. A megvásárolni kívánt terméket helyezze a kosárba.

  1. A "Kosár" felületen lehetősége van a behelyezett termékek módosítására, törlésére. 
    Ha nem szeretne további terméket vásárolni, ellenőrizze a megvásárolni kívánt termékek darabszámát. 
    A „módosít” és a "törlés" ikonokra kattintva változtathatja a kosár tartalmát. Mennyiség változtatását követően az enter billentyű
    lenyomásával automatikusan frissül a kosár tartalma. Ha ez nem történne meg, válassza a „Módosít” ikont vagy gombot.
    Ha elkészült és kiválasztotta a szükséges termékeket, kattintson a "Tovább a pénztárhoz" gombra.

Amennyiben még nem regisztrált oldalunkon, először e-mail címét, egy jelszót és a szállításhoz szükséges adatokat kell megadnia.
 Ha már regisztrált korábban, ez a lépés kimarad.

  1. Itt történik a szállítási és fizetési mód illetve a szállítási költség kiválasztása.
    Ezen a felületen adhatja meg, hogy szeretné-e felhasználni hűségpontjait,
    illetve ha van kupon vagy promóciós kódja, azt is itt tudja megadni.
  2. Az adatok megadását követően a " Tovább" gombra kattintva tudja átnézni megrendelését.
    Ha mindent rendben talált, akkor a " Megrendel" gombbal tudja elküldeni megrendelését, ha még javítani szeretne valamin,
    a "vissza" gombbal teheti meg. Fontos, hogy ügyeljen az adatok pontosságára!
  3. E-mail-ben a megrendelés elküldését követően automatikus visszaigazolást kap.
  4. A bal felső sarokban található "Profil" gombra kattintva ellenőrizheti megrendelése állapotát, láthatja korábbi rendeléseit.

 

A megrendelt termék/házhoz szállítás díjának, fizetésének módja

A megrendelt terméket utánvétes szállítás esetén a csomag átvételekor a Magyar Posta alkalmazottjának kell kifizetni.
A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz.
Kérjük a csomagot kézbesítéskor a kézbesítő előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a csomagoláson észlelt
sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot.

Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!
Biztosítunk lehetőséget a csomag értékének előre utalással történő kiegyenlítésére is, ebben az esetben a házhoz
szállítás díja kedvezőbb. Ekkor a csomag összeállítása után egy e-mail-ben tájékoztatjuk a postaköltségről és az
utalás egyéb adatairól. A csomagot az utalás beérkezése után adjuk postára.

Házhozszállítás, információk
Webáruházunk megrendeléseit az MPL ( Magyar Posta ) futárszolgálat kézbesíti.
A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-17 óra közötti időszakban. Amennyiben ebben időszakban nem
tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetősége) munkahelyi címet megadni.
Ha a kiszállítás időpontjában senki nincs a megadott címen, a kézbesítő egy értesítést hagy a postaládában.
A Posta által szállított csomagot másnap ismételten megkísérlik kézbesíteni.

Szállítási ( posta ) költségek

HA ELŐRE UTALÁSSAL, BANKKÁRTYÁVAL FIZET :

Bruttó 8.999,-Ft-ig :                                    1.369,-Ft 
Bruttó  9.000,-Ft és 14.999,-Ft  között          1.069,-Ft
Bruttó  15.000,-Ft és 19.999,-Ft között             599,-Ft 
Bruttó 20.000,-Ft felett a szállítás ingyenes!

Az online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg.
A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el.
A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény,
engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.”
 

HA UTÁNVÉTTEL  FIZET :

Bruttó 8.999,-Ft-ig :                                    1.619,-Ft 
Bruttó  9.000,-Ft és 14.999,-Ft  között           1.319,-Ft
Bruttó  15.000,-Ft és 19.999,-Ft között             849,-Ft 

Bruttó 20.000,-Ft felett minden kiszállítás INGYENES!

Felhívás a csomagok átvételével kapcsolatosan!

Amennyiben a csomagfeladó e-mail értesítését követően mégsem érkezne meg a csomag 
2 munkanapon belül, kérjük, hogy jelezze  a 06-30/715-9290 telefonszámon!

Amikor valamilyen oknál fogva meghiúsul a háznál történő kézbesítés, a csomag 
még 10 munkanapig átvehető a helyi postahivatalban.

Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás (melynek díja 1.010,-Ft) és az újraküldés díját a
megrendelőre terheljük, újra küldését kizárólag a csomag és a visszaszállítás ellenértékének előre történő átutalása
esetén áll módunkban ismételten elindítani!

Garancia
Az Ön által megrendelt termékekre minőségi garanciát vállalunk. Ez azt jelenti, hogy ha a megrendelt termék hibás,
akkor azt Önnek díjmentesen kicseréljük. Ehhez Önnek elég visszaküldenie a terméket a címünkre.
Kérjük, a számlát, vagy annak másolatát tegye be a csomagba!

Ha már nem található a készletünkben hibátlan példány, Önnek lehetősége van másik terméket választani
a hibás helyett. Abban az esetben, ha ezt a lehetőséget nem kívánja igénybe venni, a termék vételárát visszatérítjük Önnek.

Elállás joga
A Vásárló jogosult a megrendelést követően, de még a kiszállítást megelőzően a vásárlástól
elállni. Ezt az igényét elektronikus úton jogosult jelezni a Naturpamut Webáruház e-mail címén.  
(e-mail: info@naturpamut.hu ). Ebben az esetben a Vásárlót semmilyen költségviselés nem terheli.
A Vásárló a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet alapján jogosult az áru átvételét követő 14 napon belül indokolás nélkül
elállni a vásárlástól.  Ebben az esetben Szolgáltató köteles a Vásárló által kifizetett teljes összeget - ideértve
a kiszállítás költségét is - haladéktalanul, de legkésőbb a Vásárló elállási nyilatkozatának kézhezvételétől számított
14 napon belül visszatéríteni.

Elállási jog gyakorlásának a menete:
Amennyiben a Vásárló élni kíván az elállási joggal úgy köteles az elállási szándékát tartalmazó elállási nyilatkozatot
az alábbi elérhetőségek egyikére elküldeni:

    Postázásai cím:  Négyesi Gáborné  2230 Gyömrő Csokonai  utca 43.
    Email cím:  info@naturpamut.hu

Ebből a célból a Vásárló felhasználhatja az elállási nyilatkozat-mintát.

Vásárló határidőben gyakorolja elállási jogát, amennyiben a termék kézhezvételétől számított 14. nap lejárta előtt
elküldi elállási nyilatkozatát.
Írásban történő elállás esetén elég csak az elállási nyilatkozatot elküldeni 14 napon belül. Postai úton történő jelzés
alkalmával a postára adás dátumát, emailen  keresztül történő értesítés esetén az email küldésének idejét veszi figyelembe.

A Vásárló elállás esetén köteles a megrendelt terméket késedelem nélkül, de legkésőbb elállási nyilatkozatának   
közlésétől számított 14 napon belül visszaküldeni. A portósan (utánvéttel) küldött csomagokat cégünknek nem áll
módjában átvenni! A határidő betartottnak minősül, amennyiben a 14 napos határidő letelte előtt elküldi a
terméket (tehát nem kell megérkezni 14 napon belül).  A megrendelő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru
visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerülő költségeket. A megrendelőt ezen felül egyéb költség nem terheli.
A Vállalkozó azonban nem köteles a Vásárló része megtéríteni azon többletköltségeket, amely a Vállalkozó által
felkínált legolcsóbb szokásos fuvarozási módtól eltérő szállítási mód választásából adódik.
A Vállalkozó jogosult a Vásárló által kifizetett teljes összeg visszafizetését mindaddig visszatartani, amíg vissza
nem kapta a terméket, vagy a Vásárló nem igazolta hitelt érdemlően, hogy azt visszaküldte.

A Vállalkozó visszatérítés során az eredeti ügylet során alkalmazott fizetési móddal egyező fizetési módot
alkalmaz, kivéve, ha a Vásárló más fizetési mód igénybevételéhez kifejezetten a hozzájárulását adja,
e visszatérítési mód alkalmazásából kifolyólag Vásárlót semmilyen többletköltség nem terheli.
A Vásárló csak a termék jellegének, tulajdonságainak és működésének megállapításához
szükséges használatot meghaladó használatból eredő értékcsökkenésért felel.

A Vásárlót terheli annak bizonyítása, hogy az elállási jogot a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 20. §-ban 
meghatározottak szerint gyakorolja.

Több termék adásvételekor, amennyiben az egyes termékek szállítása eltérő időpontban történik,  úgy az
utoljára szolgáltatott termék, illetve több tételből vagy darabból álló termék esetén az utoljára kézbesített
tételnek vagy darab kézhezvételtől számított 14 napon belül élhet a vásárló az elállási joggal.

A Vásárlót megillető elállási és felmondási jog alól kivételek:
- a szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés esetében a szolgáltatás egészének teljesítését követően,  
ha a vállalkozás a teljesítést a fogyasztó kifejezett, előzetes beleegyezésével kezdte meg, és a fogyasztó
tudomásul vette, hogy a szolgáltatás egészének teljesítését követően felmondási jogát elveszíti;
- olyan termék vagy szolgáltatás tekintetében, amelynek ára, illetve díja a pénzpiac vállalkozás által
nem befolyásolható, a 20. § (2) bekezdésében meghatározott határidő alatt is lehetséges ingadozásától függ;
- olyan nem előre gyártott termék esetében, amelyet a fogyasztó utasítása alapján vagy kifejezett kérésére
állítottak elő, vagy olyan termék esetében, amelyet egyértelműen a fogyasztó személyére szabtak;
- romlandó vagy minőségét rövid ideig megőrző termék tekintetében;
- olyan zárt csomagolású termék tekintetében, amely egészségvédelmi vagy higiéniai okokból az átadást
követő felbontása után nem küldhető vissza;
- olyan termék tekintetében, amely jellegénél fogva az átadást követően elválaszthatatlanul vegyül más termékkel;
- olyan vállalkozási szerződés esetében, amelynél a vállalkozás a fogyasztó kifejezett kérésére keresi fel a
fogyasztót sürgős javítási vagy karbantartási munkálatok elvégzése céljából;
- lezárt csomagolású hang-, illetve képfelvétel, valamint számítógépes szoftver példányának adásvétele tekintetében,  
ha az átadást követően a fogyasztó a csomagolást felbontotta;
- hírlap, folyóirat és időszaki lap tekintetében, az előfizetéses szerződések kivételével;
- nyilvános árverésen megkötött szerződések esetében;
- lakáscélú szolgáltatás kivételével szállásnyújtásra irányuló szerződés, fuvarozás, személygépjármű-kölcsönzés,  
étkeztetés vagy szabadidős tevékenységekhez kapcsolódó szolgáltatásra irányuló szerződés esetében,
ha a szerződésben meghatározott teljesítési határnapot vagy határidőt kötöttek ki;
- a nem tárgyi adathordozón nyújtott digitális adattartalom tekintetében, ha a vállalkozás a fogyasztó
kifejezett, előzetes beleegyezésével kezdte meg a teljesítést, és a fogyasztó e beleegyezésével egyidejűleg
nyilatkozott annak tudomásul vételéről, hogy a teljesítés megkezdését követően elveszíti a 20. § szerinti jogát.       
A nem rendeltetésszerű használatból eredő károk megtérítése a Vásárlót terheli!


Kellékszavatosság

A Vásárló a Vállalkozó hibás teljesítése esetén a vállalkozással szemben kellékszavatossági igényt érvényesíthet
a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény rendelkezéseinek megfelelően.

Fogyasztói szerződés esetén a Fogyasztónak minősülő Vásárló az átvétel időpontjától számított 2 éves
elévülési határidő alatt érvényesítheti szavatossági igényeit, azokért a termékhibákért, amelyek a termék átadása
időpontjában már léteztek. Két éves elévülési határidőn túl kellékszavatossági jogait a Felhasználó érvényesíteni már nem tudja.

Nem a Fogyasztóval kötött szerződés esetén a Vásárló az átvétel időpontjától számított 1 éves elévülésihatáridő
alatt érvényesítheti szavatossági igényeit.

A Vásárló – választása szerint – az alábbi kellékszavatossági igényekkel élhet: Kérhet kijavítást vagy kicserélést,
kivéve, ha ezek közül a Vásárló által választott igény teljesítése lehetetlen vagy a vállalkozás számára más
igénye teljesítéséhez képest aránytalan többlet költséggel járna. Ha a kijavítást vagy a kicserélést a Vásárló nem
kérte, illetve nem kérhette, úgy igényelheti az ellenszolgáltatás arányos leszállítását vagy a hibát a vállalkozás
költségére a Vásárló is kijavíthatja, illetve mással kijavíttathatja vagy – végső esetben – a szerződéstől is elállhat.

Választott kellékszavatossági jogáról a Vásárló egy másikra is áttérhet, az áttérés költségét azonban Vásárló viseli,  
kivéve, ha az indokolt volt, vagy arra a vállalkozás adott okot.

A Vásárló köteles a hibát annak felfedezése után haladéktalanul, de nem később, mint a hiba felfedezésétől számított
kettő (2) hónapon belül közölni.

A Vásárló közvetlenül a vállalkozással szemben érvényesítheti kellékszavatossági igényét.

A teljesítést (vagyis a kiszállítást, átvételt) követő hat hónapon belül felismert hiba esetén vélelmezni kell,  
hogy a hiba már a teljesítés időpontjában fennállt, kivéve, ha e vélelem a hiba jellegével, vagy a termék  összeegyeztethetetlen.
A Vállalkozó csak akkor mentesül a szavatosság alól, ha ezt a vélelmet megdönti, vagyis bizonyítja, hogy a termék
hibája a Vásárló részére történő átadást követően keletkezett. Ennek alapján a Vállalkozó nem köteles a Vásárló
kifogásának helyt adni, ha megfelelően bizonyítja,  hogy a hiba oka, a termék nem rendeltetésszerű használatának
következménye. A teljesítést követő hat hónap elteltével azonban a bizonyítási teher megfordul, vagyis vita esetén a
Vásárlónak kell bizonyítania, hogy a hiba már a teljesítés időpontjában fennállt.


Termékszavatosság

Termékszavatosság kizárólag ingó dolog (termék) hibája esetén merülhet fel. Ez esetben a Fogyasztónak minősülő
Vásárló – választása szerint – a kellészavatosságra vonatkozó jogát vagy termékszavatossági igényt érvényesíthet.

Termékszavatossági igényként a Vásárló kizárólag a hibás termék kijavítását vagy kicserélését kérheti.

A termék akkor minősül hibásnak, ha az nem felel meg a forgalomba hozatalakor hatályos minőségi követelményeknek
vagy pedig, ha nem rendelkezik a gyártó által adott leírásban szereplő tulajdonságokkal.

Termékszavatossági igényét a Vásárló a termék gyártó általi forgalomba hozatalától számított két (2) éven belül
érvényesítheti. E határidő elteltével e jogosultságát elveszti.

A Vásárló a termékszavatossági igényét kizárólag az ingó dolog gyártójával vagy forgalmazójával szemben  gyakorolhatja.

A termék hibáját termékszavatossági igény érvényesítése esetén a Vásárlónak kell bizonyítania.

A gyártó (forgalmazó) kizárólag akkor mentesül termékszavatossági kötelezettsége alól, ha bizonyítani tudja,

hogy: a terméket nem üzleti tevékenysége körében gyártotta, illetve hozta forgalomba, vagy a hiba a tudomány
és a technika állása szerint a forgalomba hozatal időpontjában nem volt felismerhető vagy a termék hibája
jogszabály vagy kötelező hatósági előírás alkalmazásából ered.

A gyártónak (forgalmazónak) a mentesüléshez elegendő egy okot bizonyítania.

Ugyanazon hiba miatt kellékszavatossági és termékszavatossági igényt egyszerre, egymással párhuzamosan
nem érvényesíthető. Termékszavatossági igény eredményes érvényesítése esetén azonban a kicserélt
termékre, illetve kijavított részre vonatkozó kellékszavatossági igényét a Vásárló a gyártóval szemben érvényesítheti.

 

Jótállás

Az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállással kapcsolatban az egyes tartós fogyasztási
cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról szóló 151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet tartalmaz előírásokat.
A rendelet (tárgyi) hatálya csakis az új, Magyarország területén kötött fogyasztói szerződés keretében

értékesített és a rendelet mellékletében felsorolt termékekre vonatkozik.  A kormányrendelet mellékletében
felsorolt tartós fogyasztási cikkek tekintetében a kötelező jótállás 1 év,  melynek kezdő időpontja a termék
Fogyasztó részére történő átadásának a napja vagy ha az üzembe helyezést
a Vállalkozó vagy annak megbízottja végzi, az üzembe helyezés napja.
A vállalkozás jótállási kötelezettsége alól csak abban az esetben mentesül, ha bizonyítja, hogy a hiba oka a
teljesítés után keletkezett.
Ugyanazon hiba miatt a Vásárló kellékszavatossági és jótállási igényt, illetve termékszavatossági és jótállási
igényt egyszerre, egymással párhuzamosan nem érvényesíthet, egyébként viszont a Vásárlót a
jótállásból fakadó jogok a kellékszavatosságnál és termékszavatosságnál meghatározott jogosultságoktól
függetlenül megilletik.

 

Szavatossági, jótállási igények érvényesítése
A szavatossági igényeit a Vásárló az alábbi elérhetőségeken érvényesítheti:

Név: Négyesi Gábor Istvánné  E.V.

Levelezési cím: 2230 Gyömrő, Csokonai  utca 43.

Telefonszám: 06-30-715-9290

E-mail cím: info@naturpamut.hu

Panaszügyintézés helye, ideje, módja

A Vásárló a termékkel vagy a Vállalkozó tevékenységével kapcsolatos fogyasztói kifogásait azalábbi
elérhetőségeken terjesztheti elő:

Név: Négyesi Gábor Istvánné  E.V.

Levelezési cím: 2230 Gyömrő, Csokonai utca 43.

Telefonszám: 06-30-715-9290

E-mail cím: info@naturpamut.hu

A Vállalkozó a szóbeli panaszt, amennyiben arra lehetősége van, azonnal orvosolja.
Ha a szóbeli panasz azonnali orvoslására nincs lehetőség, a panasz jellegéből adódóan vagy ha a
Vásárló a panasz kezelésével nem ért egyet, akkor a Vállalkozó a panaszról jegyzőkönyvet – melyet
öt évig, a panaszra tett érdemi válaszával együtt - vesz fel.
A Vállalkozó a jegyzőkönyv egy példányát köteles a személyesen közölt (üzlethelyiségben) szóbeli panasz
esetén helyben a Vásárlónak átadni, vagy ha ez nem lehetséges, akkor az alább részletezett írásbeli panaszra
vonatkozó szabályok szerint köteles eljárni.
A Vállalkozó a telefonon vagy egyéb elektronikus hírközlési  felhasználásával közölt szóbeli panaszesetén a
Vásárlónak legkésőbb az érdemi válasszal egyidejűleg megküldi a jegyzőkönyv másolati példányát.
Minden egyéb esetben a Vállalkozó az írásbeli panaszra vonatkozó szabályok szerint jár el.

A telefonon, vagy más hírközlési eszköz segítségével rögzített panaszt a Vállalkozó egyedi azonosítóval látja el,
mely a későbbiekben egyszerűsíti a panasz visszakeresését.

A Vállalkozó a hozzá írásban érkezett panaszt 30 napon belül érdemben megválaszolja. Az intézkedés jelenszerződés
értelmében a postára adást jelenti.

A panasz elutasítása esetén a Vállalkozó az elutasítás indokáról tájékoztatja a Vásárlót.

 

Egyéb jogérvényesítési lehetőségek

Amennyiben a Vállalkozó és a Vásárló között esetlegesen fennálló fogyasztói jogvita a Vállalkozóval
valótárgyalások során nem rendeződik, az alábbi jogérvényesítési lehetőségek állnak nyitva a Vásárló számára:

 

-Panasztétel a fogyasztóvédelmi hatóságnál
Amennyiben a fogyasztó fogyasztói jogainak megsértését észleli, jogosult panasszal fordulni a
lakóhelye szerint illetékes fogyasztóvédelmi hatósághoz. A panasz elbírálását követően a hatóság
dönt a fogyasztóvédelmi eljárás lefolytatásáról.
A fogyasztóvédelmi elsőfokú hatósági feladatokat a fogyasztó lakóhelye
szerint illetékes járási hivatalok látják el, ezek listája itt található: http://jarasinfo.gov.hu/

-Békéltető testület eljárásának kezdeményezése területileg illetékes békéltető testületnél a Vásárló kérelmére.

Tájékoztatjuk, hogy Ön a Vállalkozóval szemben fogyasztói panasszal élhet.
Amennyiben az Ön fogyasztói panaszát Vállalkozó elutasítja, úgy Ön jogosult az Ön lakóhelye vagy tartózkodási helye szerint
illetékes Békéltető Testülethez is fordulni: a békéltető testület eljárása megindításának feltétele, hogy a fogyasztó az érintett
vállalkozással közvetlenül megkísérelje a vitás ügy rendezését.  Az eljárásra - a fogyasztó erre irányuló kérelme
alapján - az illetékes testület helyett a fogyasztó kérelmében megjelölt békéltető testület illetékes.

A Vállalkozót a békéltető testületi eljárásban együttműködési kötelezettség terheli.

A Békéltető Testületekről bővebb információ itt érhető el: http://www.bekeltetes.hu

  • Bírósági eljárás kezdeményezése: Monori Járásbíróság 2200 Monor, Kossuth Lajos u. 69.
    Vásárló jogosult a fogyasztói jogvitából származó követelésének bíróság előtti érvényesítésére polgári
    eljárás keretében a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény, valamint a Polgári
    Perrendtartásról szóló 1952. évi III. törvény rendelkezései szerint.
     

A fogyasztónak lehetősége van ezen felül az európai uniós online vitarendezési platformot igénybe venni
a vitás kérdések rendezéséhez.
Az online vitarendezési platform az alábbi linken vagy IDE kattintva érhető el:
https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home.show&lng=H

 

Adatkezelés

A webáruház használata során a rendelkezésünkre bocsátott személyes bizalmasan kezeljük, és nem
adjuk ki harmadik fél számára, kivéve abban az esetben amennyiben az a megrendelés kézbesítéséhez
elengedhetetlen. ( Pl:Magyar Posta )
A webáruház böngészése folyamán technikai információk kerülnek rögzítése statisztikai célokból.
(IP cím, látogatás időtartama, stb). Ezen adatokat a Naturpamut fonal webáruház kizárólag jogilag
hitelesen indokolt, és alátámasztott esetben adja át a hatóságok részére.
A szolgáltatás igénybevételéhez cookie-k engedélyezése szükséges. Amennyiben nem szeretné
engedélyezi a cookie-k használatát, letilthatja a böngészője beállításaiban. Cookie-k tiltása esetén a

szolgáltatás bizonyos elemei csak részben, vagy egyáltalán nem használhatóak. (A cookie egy olyan fájl,
amelyet a szerver küld a felhasználó böngészőjének, és amelyet a felhasználó számítógépe tárol.

A cookie-ban személyes adat nem kerül tárolásra.)
A megrendelés folyamán rögzített adatokat a Naturpamut fonal webáruház kizárólag a megrendelés
teljesítéséhez használja fel. A webáruház oldalain leadott megrendelésből készült számla adatai a rendelés
leadása folyamán megadott adatokkal rögzítésre, és tárolásra kerülnek a hatályos számviteli törvényben meghatározott időszakra.
A webáruházban történő regisztráció során megadott adatokat bizalmasan kezeljük.
A hírlevélről leiratkozás lehetőségét minden kiküldött hírlevél alján biztosítjuk, továbbá kérhető a megadott elérhetőségek valamelyikén.
Regisztrált adatai törlését, módosítását bármikor kérheti írásban az info@naturpamut.hu e-mail címen,
vagy elvégezheti saját maga a webáruházba történt bejelentkezés után.
A jelen általános szerződési feltételekben nem szabályozott kérdésekben a polgári törvénykönyv,
a távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. (II.26.) kormányrendelet, és az elektronikus
kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló
2001. évi CVIII. tv. rendelkezései az irányadók.
A webáruház oldalainak böngészésével, továbbá megrendelésének rögzítésével Ön elfogadja a Naturpamut webáruház
általános szerződési feltételeit és adatkezelési elveit.  

Érvényes: 2021.03.01.-től

Adatkezelési tájékoztató
ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

1. Az Adatkezelési tájékoztató célja


Négyesi Gábor Istvánné  E.V. (továbbiakban Adatkezelő), mint a naturpamut.hu
internetes bolt üzemeltetője online értékesítési tevékenységével kapcsolatban kezeli a
vásárlók személyes adatait.
Az adatkezelés célja kizárólag a megrendelések teljesítése, és a teljesítéssel kapcsolatos 
kötelezettségek (számlázás, áru eljuttatása a címzetthez) teljesítése, illetve hírlevélre
történő feliratkozás esetén a hírlevél eljuttatása a címzetthez.
Az Adatkezelő csak olyan személyes adatokat kezel, amely az adatkezelés céljának 
megvalósulásához elengedhetetlen, és a cél elérésére alkalmas. 
A személyes adatokat csak a cél megvalósulásához szükséges mértékben és ideig kezeli.
Adatkezelő az adatkezelési tevékenységet a vonatkozó jogszabályok szerint bejelentette 
a Nemzeti Adatvédelmi és Információs Hatósághoz, amely hatóság az alábbi nyilvántartási 
számon nyilvántartásba vette:

Nyilvántartási száma: NAIH-79169/2014.

Négyesi Gábor Istvánné  E.V. (2230 Gyömrő, Csokonai  u. 43., a továbbiakban Adatkezelő) 
mint adatkezelő, magára nézve kötelezőnek ismeri el jelen jogi közlemény tartalmát. 
Kötelezettséget vállal arra, hogy tevékenységével kapcsolatos minden adatkezelés 
megfelel a jelen szabályzatban és a hatályos nemzeti jogszabályokban, valamint az 
Európai Unió jogi aktusaiban meghatározott elvárásoknak. 
Adatkezelő fenntartja magának a jogot jelen tájékoztató bármely időpontban történő 
megváltoztatására. Természetesen az esetleges változásokról kellő időben értesíti Partnereit.

Adatkezelő elkötelezett ügyfelei és vásárlói személyes adatainak védelmében,
kiemelten fontosnak tartja ügyfelei információs önrendelkezési jogának tiszteletben tartását. 
Adatkezelő a személyes adatokat bizalmasan kezeli, és megtesz minden olyan biztonsági, 
technikai és szervezési intézkedést, mely az adatok biztonságát garantálja.
Adatkezelő az alábbiakban ismerteti adatkezelési gyakorlatát.

 

2 Adatkezelő adatai

Név: Négyesi Gábor Istvánné E.V.

Székhely: 2230 Gyömrő Csokonai utca 43.

Levelezési cím, panaszkezelés: 2230 Gyömrő Csokonai utca 43.

E-mail: info@naturpamut.hu

Telefonszám: 06307159290

Weboldal: https://naturpamut.hu

 

3. Az adatkezelés célja, módja, jogalapja

Adatkezelő tevékenységének adatkezelései önkéntes hozzájáruláson, illetve törvényi 
felhatalmazáson alapulnak.Az önkéntes hozzájáruláson alapuló adatkezelések esetében

az érintettek e hozzájárulásukat az adatkezelés bármely szakában visszavonhatják.

Bizonyos esetekben a megadott adatok egy körének kezelését, tárolását, 
továbbítását jogszabályok teszik kötelezővé. Felhívjuk az adatközlők figyelmét, 
hogy amennyiben nem saját személyes adataikat adják meg,  az adatközlő 
kötelessége az érintett hozzájárulásának beszerzése!  
Adatkezelési alapelvei összhangban vannak az adatvédelemmel kapcsolatos 
hatályos jogszabályokkal, így különösen az alábbiakkal:

- 2011. évi CXII. törvény - az információs önrendelkezési jogról és az információ-szabadságról (Infotv.);

- Az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 rendelete (2016. április 27.) – a természetes személyeknek
a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról, valamint
a 95/46/EK rendelet hatályon kívül helyezéséről (általános adatvédelmi rendelet, GDPR);

- 2013. évi V. törvény – a Polgári Törvénykönyvről (Ptk.);

 

4. A kezelt személyes adatok köre

Hozzájárulás az adatkezeléshez: A Felhasználó a regisztrációnál és a hírlevél feliratkozásnál 
is kifejezetten  hozzájárulását adja az általa önkéntesen megadott személyes adatainak kezeléséhez.

Az érintettek köre: regisztrált vásárlók, hírlevélre feliratkozók.

A kezelt adatok köre regisztrált vásárlók esetében:

A regisztrált vásárlók által a regisztráció során megadott, a megrendelés teljesítéséhez 
szükséges adatok, úgy mint név, elérhetőség, ( telefon, e-mail cím ) szállítási cím, számlázási cím.

Az adatgyűjtés célja regisztrált vásárlók esetében a megrendelések teljesítése és a 
számlázás, újra vásárlás esetén pedig a tárolt adatok felhasználása.

A kezelt adatok köre hírlevélre feliratkozók esetében:

A hírlevélre feliratkozók által a feliratkozás során megadott, az elektronikus hírlevél 
küldéséhez szükséges adatok,úgy mint név, e-mail cím.

Az adatgyűjtés célja hírlevélre feliratkozók esetében elektronikus hírlevél küldése.

 4.1 A kezelt személyes adatok tervezett felhasználása és megőrzési ideje

Adatkezelés neve: Regisztrált vásárló személyes adatai.

Felhasználása: Megrendelések teljesítése, újravásárlás egyszerűsítése.

Jogalap: Megrendelések teljesítése és a számlázás, újra vásárlás esetén tárolt 
adatok felhasználása.

Megőrzési idő: Visszavonásig

Adatkezelés neve: Hírlevélre történő feliratkozás.

Felhasználása: Elektronikus hírlevél.

Jogalap: Elektronikus hírlevél küldése.

Megőrzési idő: Önkéntes leiratkozásig

5. Adatfeldolgozók

Négyesi Gábor Istvánné E.V.,  mint a Naturpamut webáruház üzemeltetője és 
adatkezelője, a működése során az alábbi adatfeldolgozókat veszi igénybe, 
ahol az adatkezelési cél érdekében a cél megvalósulásáig a személyes adatokat 
megismerhetik az adatfeldolgozók:

Az adatok megismerésére jogosult adatfeldolgozók:

Webáruház motor és tárhelyszolgáltató:
Unas Online Kft   
székhely: 9400 Sopron, Major köz 2. I/15.

Futárszolgálat:
MPL Magyar Posta Logisztika Kft.

1138 Budapest, Dunavirág utca 2-6.

 

6. Az adatok fizikai tárolásának helye

Unas webáruházban tárolt adatok:

Az adatfeldolgozó székhelyén, illetve a DataLand szerver teremben (1132 Budapest, Victor Hugo u. 11-15)

Az Unas Online Kft., mint Adatkezelő szerződött adatfeldolgozója alábbi adatkezelési nyilatkozat alapján
kezeli az adatokat: Unas Online Kft. Adatkezelési tájékoztató.

 

7. Érintettek jogai és jogérvényesítési lehetőségei

Az érintett tájékoztatást kérhet személyes adatai kezeléséről, valamint kérheti személyes 
adatainak helyesbítését, illetve – a kötelező adatkezelések kivételével – törlését, 
visszavonását, élhet adathordozási-, és tiltakozási jogával az adat felvételénél jelzett módon, 
illetve az adatkezelő fenti elérhetőségein.

 

 7.1 Tájékoztatáshoz való jog

Adatkezelő megfelelő intézkedéseket hoz annak érdekében, hogy az érintettek részére a 
személyes adatok kezelésére vonatkozó, a GDPR 13. és a 14. cikkben említett valamennyi 
információt és a 15–22. és 34. cikk szerinti minden egyes tájékoztatást tömör, átlátható, 
érthető és könnyen hozzáférhető formában, világosan és közérthetően megfogalmazva nyújtsa.

A Vásárló, hírlevélre feliratkozó kérelmezheti az Adatkezelőnél személyes adatainak 
helyesbítését, személyes adatainak törlését, vagy zárolását.

 

 7.2 Az érintett hozzáféréshez való joga

Az érintett jogosult arra, hogy az adatkezelőtől visszajelzést kapjon arra vonatkozóan, 
hogy személyes adatainak kezelése folyamatban van-e, és ha ilyen adatkezelés 
folyamatban van, jogosult arra, hogy a személyes adatokhoz és a következő 
információkhoz hozzáférést kapjon: az adatkezelés céljai; az érintett személyes 
adatok kategóriái; azon címzettek vagy címzettek kategóriái,  akikkel, illetve 
amelyekkel a személyes adatokat közölték vagy közölni fogják, ideértve 
különösen a harmadik országbeli címzetteket, illetve a nemzetközi szervezeteket; 
a személyes adatok tárolásának tervezett időtartama; a helyesbítés, törlés vagy 
adatkezelés korlátozásának és a tiltakozás joga; a felügyeleti hatósághoz címzett 
panasz benyújtásának joga; az adatforrásokra vonatkozó információ; 
az automatizált döntéshozatal ténye, ideértve a profilalkotást is, valamint az 
alkalmazott logikára és arra vonatkozó érthető információk, hogy az ilyen 
adatkezelés milyen jelentőséggel bír, és az érintettre nézve milyen  
következményekkel jár. Az adatkezelő a kérelem benyújtásától számított 
legfeljebb egy hónapon belül adja meg a tájékoztatást.

A Vásárló, hírlevélre feliratkozó kérelmezheti az Adatkezelőnél személyes adatainak helyesbítését,
személyes adatainak törlését, vagy zárolását.

  7.3 Helyesbítés joga

Az érintett kérheti az Adatkezelő által kezelt, rá vonatkozó pontatlan személyes adatok 
helyesbítését és a hiányos adatok kiegészítését.

A regisztrált felhasználó a regisztráció során megadott felhasználói név és jelszó 
segítségével a webáruház oldalaira belépve megtekintheti, módosíthatja, vagy 
törölheti saját adatait.

A Vásárló, hírlevélre feliratkozó kérelmezheti az Adatkezelőnél személyes adatainak 
helyesbítését, személyes adatainak törlését, vagy zárolását.

  7.4 Törléshez való jog

Az érintett az alábbi indokok valamelyikének fennállása esetén jogosult arra, hogy kérésére Adatkezelő indokolatlan
késedelem nélkül törölje a rá vonatkozó személyes adatokat:

- személyes adatokra már nincs szükség abból a célból, amelyből azokat gyűjtötték vagy más módon kezelték;

- az érintett visszavonja az adatkezelés alapját képező hozzájárulását, és az adatkezelésnek nincs más jogalapja;

- az érintett tiltakozik az adatkezelés ellen, és nincs elsőbbséget élvező jogszerű ok az adatkezelésre;

- a személyes adatokat jogellenesen kezelték;

- a személyes adatokat az adatkezelőre alkalmazandó uniós vagy tagállami jogban előírt jogi kötelezettség teljesítéséhez törölni kell;

- a személyes adatok gyűjtésére információs társadalommal összefüggő szolgáltatások kínálásával kapcsolatosan került sor.

Az adatok törlése nem kezdeményezhető, ha az adatkezelés szükséges: a vélemény-nyilvánítás szabadságához és a tájékozódáshoz
való jog gyakorlása céljából; a személyes adatok kezelését előíró, az adatkezelőre alkalmazandó uniós vagy tagállami jog
kötelezettség teljesítése, illetve közérdekből vagy az adatkezelőre ruházott közhatalmi jogosítvány gyakorlása keretében végzett feladat végrehajtása
céljából; a népegészség-ügy területét érintő, vagy archiválási, tudományos és történelmi kutatási célból vagy statisztikai célból,
közérdek alapján; vagy jogi igények előterjesztéséhez, érvényesítéséhez, illetve védelméhez.

A Vásárló, hírlevélre feliratkozó kérelmezheti az Adatkezelőnél személyes adatainak helyesbítését, személyes
adatainak törlését, vagy zárolását.

  7.5 Az adatkezelés korlátozásához való jog

Az érintett kérésére Adatkezelő korlátozza az adatkezelést, ha az alábbi feltételek valamelyike teljesül:

- az érintett vitatja a személyes adatok pontosságát, ez esetben a korlátozás arra az időtartamra vonatkozik, amely lehetővé teszi,
a személyes adatok pontosságának ellenőrzését;

- az adatkezelés jogellenes, és az érintett ellenzi az adatok törlését, és e helyett kéri azok felhasználásának korlátozását;

- az adatkezelőnek már nincs szüksége a személyes adatokra adatkezelés céljából, de az érintett igényli azokat jogi igények előterjesztéséhez,
érvényesítéséhez vagy védelméhez;

- az érintett tiltakozott az adatkezelés ellen; ez esetben a korlátozás arra az időtartamra vonatkozik, amíg megállapításra nem kerül,
hogy az adatkezelő jogos indokai elsőbbséget élveznek-e az érintett jogos indokaival szemben.

Ha az adatkezelés korlátozás alá esik, a személyes adatokat a tárolás kivételével csak az érintett hozzájárulásával,
vagy jogi igények előterjesztéséhez, érvényesítéséhez vagy védelméhez, vagy más természetes vagy jogi személy jogainak védelme
érdekében, vagy az Unió, illetve valamely tagállam fontos közérdekéből lehet kezelni.

A Vásárló, hírlevélre feliratkozó kérelmezheti az Adatkezelőnél személyes adatainak 
helyesbítését, személyes adatainak törlését, vagy zárolását.

  7.6 Adathordozáshoz való jog

Az érintett jogosult arra, hogy a rá vonatkozó, általa az Adatkezelő rendelkezésére bocsátott személyes adatokat tagolt,
széles körben használt, géppel olvasható formátumban megkapja, és ezeket az adatokat egy másik adatkezelőnek továbbítsa.

 

7.7 Tiltakozás joga

Az érintett jogosult arra, hogy a saját helyzetével kapcsolatos okokból bármikor tiltakozzon személyes adatainak közérdekű vagy az
Adatkezelőre ruházott közhatalmi jogosítvány gyakorlásának keretében végzett feladat végrehajtásához szükséges adatkezelés, vagy
az Adatkezelő vagy egy harmadik fél jogos érdekeinek érvényesítéséhez szükséges kezelése ellen, ideértve az említett
rendelkezéseken alapuló profilalkotást is. Tiltakozás esetén az Adatkezelő a személyes adatokat nem kezelheti tovább, kivéve,
ha azt olyan kényszerítő erejű jogos okok indokolják, amelyek elsőbbséget élveznek az érintett érdekeivel, jogaival és
szabadságaival szemben, vagy amelyek jogi igények előterjesztéséhez, érvényesítéséhez vagy védelméhez kapcsolódnak.

  7.8 Visszavonás joga

Az érintett jogosult arra, hogy hozzájárulását bármikor visszavonja.

  7.9 Bírósághoz fordulás joga

Az érintett a jogainak megsértése esetén az adatkezelő ellen bírósághoz fordulhat. A bíróság az ügyben soron kívül jár el.

8. Cookie-k (Sütik)

  8.1 A sütik feladata

- információkat gyűjtenek a látogatókról és eszközeikről;

- megjegyzik a látogatók egyéni beállításait, amelyek felhasználásra kerül(het)nek 
pl. online tranzakciók igénybevételekor, így nem kell újra begépelni őket;

- megkönnyítik a weboldal használatát;

- minőségi felhasználói élményt biztosítanak.

A testre szabott kiszolgálás érdekében a felhasználó számítógépén kis adatcsomagot, 
ún. sütit (cookie) helyez el és a későbbi látogatás során olvas vissza. 
Ha a böngésző visszaküld egy korábban elmentett sütit, a sütit kezelő 
szolgáltatónak lehetősége van összekapcsolni  felhasználó aktuális látogatását 
a korábbiakkal, de kizárólag a saját tartalma tekintetében.

  8.2 Feltétlenül szükséges, munkamenet (session) cookie-k

Ezen sütik célja, hogy a látogatók maradéktalanul és zökkenőmentesen böngészhessék 
a fonalwebshop.hu  webáruház oldalait, használhassák annak funkcióit, és az ott 
elérhető szolgáltatásokat. Az ilyen típusú sütik érvényességi ideje a munkamenet
(böngészés) befejezéséig tart, a böngésző bezárásával a sütik e fajtája automatikusan 
törlődik a számítógépről, illetve a böngészésre használt más eszközről.

  8.3 Harmadik fél által elhelyezett cookie-k (analitika)

Adatkezelő a fonalvilag.hu  webáruház weboldalán alkalmazza a Google Analytics, 
Google Adwords és Facebook, mint harmadik fél sütijeit is. A harmadik fél által 
elhelyezett sütikkel statisztikai célú szolgáltatás használatával információkat 
gyűjt azzal kapcsolatban, hogy a látogatók hogyan használják a weboldalakat. 
Az adatot a honlap fejlesztésének és a felhasználói élmény javításának céljával 
használja fel. Ezen sütik szintén lejáratukig a látogató számítógépén vagy 
böngészésre használt más eszközén, annak böngészőjében maradnak, illetve amíg
a látogató nem törli őket.

  8.4 Harmadik fél által elhelyezett cookie-k (remarketing)

Tájékoztatjuk a naturpamut.hu webhelyet felkereső látogatókat, hogy 
webhelyünk remarketing és hasonló közönségekkel kapcsolatos 
szolgáltatásokat nem használ online hirdetéseiben.

A Cookie-k használatára webáruházunk minden alkalommal felhívja 
a látogatók figyelmét.

Részletesebben a Cookie-k szerepéről itt olvashat:
 https://support.google.com/adwords/answer/2407785?ctx=glossary

9. Adatvédelmi hatósági eljárás

Ha a regisztrált felhasználó, hírlevél feliratkozó nem elégedett az adatkezelő 
válaszával, akkor személyes adatai védelméhez való jogát polgári bíróság 
előtt érvényesítheti, továbbá panasszal élhet a Nemzeti
Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál:

Név: Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság

Székhely: 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C.

Levelezési cím: 1530 Budapest, Pf.: 5.

Telefon: 06-1-391-1400

E-mail: ugyfelszolgalat@naih.hu

Honlap: http://www.naih.hu

10. Egyéb rendelkezések

E tájékoztatóban fel nem sorolt adatkezelésekről az adat felvételekor adunk 
tájékoztatást. Tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy a bíróság, az ügyész, 
a nyomozó hatóság, a szabálysértési hatóság, a közigazgatási hatóság, 
a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság, a Magyar Nemzeti 
Bank, illetőleg jogszabály felhatalmazása alapján más szervek tájékoztatás 
adása, adatok közlése, átadása, illetőleg iratok rendelkezésre bocsátása 
végett megkereshetik az adatkezelőt. 
Adatkezelő a hatóságok részére – amennyiben a hatóság a pontos
célt és az adatok körét megjelölte – személyes adatot csak annyit és olyan 
mértékben ad ki, amely a megkeresés céljának megvalósításához 
elengedhetetlenül szükséges.

Vásárlási tudnivalók
Szállítás és fizetés lehetséges változatai, röviden

FIGYELEM! A vírushelyzetre tekintettel a személyes átvétel kizárólag a kapunál lehetséges.
Valamint a készpénzes fizetés lehetősége szünetel!
Kérjük a fentiek betartását!
Megértésedet köszönjük!

A webáruházunkban megrendelt termékeket a Magyar Posta Logisztika ( MPL )
futárszolgálata
által jutattjuk a megadott címre.
Házhozszállítás esetén célszerű olyan címet megadni, ahol napközben jellemzően tartózkodsz.

Kizárólag belföldre szállítunk.
A minimum rendelési érték: 2.000,-Ft

Szállítási határidő, ha a termék raktáron van, 1 - 3 munkanap, egyéb esetben
maximum 6 munkanap!
A feltüntetett árak bruttó kiskereskedelmi árak, és a postaköltséget nem tartalmazzák!
Csomagolási költséget nem számítunk fel!

A rendeléshez regisztráció szükséges. De! Adataidat csak egyszer kell megadnod. Rendelésedet
nyomon követheted. Hűségpontokat gyűjthetsz, melyeket beválthatsz akár már a következő vásárlásodnál.
Regisztrációdat pedig bármikor törölheted a személyes profilodban.

Fizetési módok, szállítási költségek:

INGYENES a kiszállítás 20.000,-Ft rendelési érték fölött!

Rendelésedet fizetheted előreutalással, bankkártyával online a rendelés leadása során, vagy utánvéttel
a kézbesítőnek átvételkor.

-Személyes átvétel: Nincs postaköltség. Rendelésedet gyömrői címünkön veheted át, e-mailben, vagy telefonon
                                előre egyeztetett időpontban.
                                Megrendeléskor a személyes átvételt válaszd postaköltség helyett! Fizetési megoldásként
                                bankkártyás fizetést vagy előreutalást választhatsz.
                                Minden esetben várd meg értesítésünket!!

-Házhoz szállítás díjai:

2000 - 8999-ig 1.369,-Ft
9000 - 14999-ig 1.069,-Ft
15000 - 19999-ig    599,-Ft
20000,-Ft-tól        0,-Ft

Fenti díjakhoz utánvéttel történő fizetés esetén +250,-Ft készpénz kezelési díjat számítunk fel!
20.000,-Ft feletti rendelés esetén a kiszállítás teljesen ingyenes!                           

FIGYELEM! Az utánvétes fizetési módot csak 30.000,-Ft fizetendő összegig választhatod! 
Megértésedet köszönjük!
 

-Posta ponti, vagy postán maradó csomagok szállítási díjai:

0 - 8999-ig 1.099,-Ft
9000 - 14999-ig    899,-Ft
15000 - 19999-ig    599,-Ft
20000,-Ft-tól        0,-Ft

Posta ponti, vagy postán maradó rendeléseket kizárólag előreutalással, vagy bankkártyával lehet fizetni!
Előreutalás esetén az utalandó összeget és a bankszámlaszámunkat egy e-mail-ben írjuk meg Neked.

ÚJ!

Rugalmas visszaküldési szolgáltatás:
Cserébe visszaküldés vagy olyan termékek visszaküldése, amikre nincs szükséged!
(Nem a teljes rendelés visszaküldése! Lásd a lentebbi elállásról szóló bekezdést is!)

Ha valamely nálunk vásárolt fonal, termék helyett másikat szeretnél cserébe (mert sok lett, mégsem tetszik, stb.),
akkor szolgáltatásunk igénybevételével lehetőséged van ezeket 40 napon belül visszaküldeni nekünk egy
kedvezményes díj ellenében.
Jelezd felénk szándékodat, és mi futárt (MPL futárszolgálat) küldünk a becsomagolt visszáruért.
Ennek a visszaszállításnak a kedvezményes díja mindössze 800,-Ft (a teljes díja 1.600,-Ft, de mi álljuk a felét)
és házhoz megy a futár. Ha van folyamatban rendelésed, akkor egyidejűleg azt is megkapod és létrejön a csere.
A visszaküldött termékek árát beérkezésük után kizárólag bankszámlára, vagy bankkártyára tudjuk visszautalni
a 800,-Ft-os díj levonása mellett.

Rendelés lemondása, elállás:

Ha meggondoltad magad és mégsem kéred a rendelt termékeket, a rendelés leadásától számított
24 órán belül ( még a postára adás előtt ) egy e-mail-ben lemondhatod. Kérünk szépen, ezt feltétlen tedd meg,
hogy ne küldjük ki potyára a rendelésedet! Köszönjük!

A már átvett csomagot 14 napon belül indoklás nélkül visszamondhatod ( ez idő alatt jelezd nekünk telefonon, vagy levélben ),
ehhez használhatod az "Elállási nyilatkozat" mintát és címünkre visszaküldheted.
A visszaküldés költségei Téged terhelnek!
A vételárat a csomag visszaérkezésétől, vagy postára adását hiteltérdemlően
való igazolásától számított 14 napon belül a bankszámládra utaljuk.
Figyelem! A kiküldött és át nem vett csomagok visszaküldési és újra postázási költsége is téged terhel.
Visszaérkezett csomag újbóli kiküldésére kizárólag előre utalás után van lehetőség.
Át nem vett csomag visszaszállításának díja: 1.010,-Ft

Bármilyen kérdésed adódik, azt felteheted e-mailben az info[kukac]naturpamut.hu címen vagy
ügyfélszolgálati időben telefonon, a 06-30-715-9290-es számon.

Általános Szerződési Feltételeinket ITT tekintheted meg.

Érvényes 2021. január 01-től